Temizlik işçisi yatağında ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Temizlik işçisi yatağında ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde iki gündür kendisinden haber alınamayan temizlik işçisi, evinde iş arkadaşları tarafından ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Malta Mahallesi Birlik Sokak'ta Dünya Bankası Kalıcı Konutları’nda ikamet eden 53 yaşındaki Barbaros Hayrettin Büyükmumcu’nun 2 gündür işe gelmemesinden şüphelenen iş arkadaşları evine gelerek kendisini görmek istediler. Eve gelen iş arkadaşları kapının açılamamasından şüphelenerek pencereden Büyükmumcu’nun evine girdiler. Eve giren iş arkadaşları, Büyükmumcu’nun yatağında hareketsiz yattığını görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Büyükmumcu’nun öldüğü belirlendi. İzmit’te bir AVM’de temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Büyükmumcu’nun 2 gün önce iş yerinde rahatsızlanarak izin aldığı ve evine gittiği, o günden sonra kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Büyükmumcu’nun cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. 
Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...