İzmir'de sahte rakıdan ölenlerin sayısı 5'e çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de sahte rakıdan ölenlerin sayısı 5'e çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de son bir hafta içerisinde sahte rakıdan dolayı hastaneye yatıp hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e çıktı.Tedavi gören Köksal Çetin de hayatını kaybetti

İzmir'de geçtiğimiz hafta sahte rakıdan dolayı rahatsızlanıp 10 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Tedavi altında bulunanlardan Ali Ulutürk (49), Alem Pena Çandar (73) ve Ömer Akgün Yüngeliş'in (59) birer gün arayla ard arda hayatını kaybetmişti. dün de 39 yaşındaki Özkan Yaman'ın beyin ölümü gerçekleşmişti. Yaman'ın ailesi, beyin ölümü sonrası Özkan Yaman'ın organlarını bağışlamıştı.

Diğer yandan, sahte rakı soruşturmasında polis, ölüm saçan kişinin kimliğini tespit etti. Terzilik yapan Ş.S.'nin, ölümlerin başladığı gün kent dışına kaçtığı saptandı, ölüm taciri için tüm Türkiye'de yakalama kararı çıkarıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...