Otomobille ağaca çarpan liseli öldü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Otomobille ağaca çarpan liseli öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, ağaca çarpan otomobili kullanan 19 yaşındaki Ahmet Atak, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü.

Ezine Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Ahmet Atak, bugün saat 04.00 sıralarında 17 TH 755 plakalı otomobil ile Bayramiç'e bağlı Yahşieli Köyü'ndeki dedesine gitmek üzere yola çıktı. Yahşieli'ne yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta direksiyon kontrolünü yitiren Atak, yol kenarındaki bir ağaca çarptı. Otomobilde büyük hasar meydana gelirken, ağır yaralanan Atak, yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile Ezine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahale ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Atak, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Liseli gencin ölüm haberini alan babası akaryakıt istasyonu işletmecisi Ali Atak ve diğer yakınları yasa boğuldu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...