HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İntihara kalkışan oğluna saatlerce yalvardı!

Düzenleyen:
İntihara kalkışan oğluna saatlerce yalvardı!
Anne, İntihar, Haber, Antalya, Haber

YAŞAM Haberleri

Antalya’da borçları nedeniyle bunalıma giren şahıs, 45 metrelik falezlerde intihar girişiminde bulundu.

Yaklaşık 1 buçuk saat ikna edilmeye çalışılan genç, annesinin çabaları sonucu intihardan vazgeçti. Antalya’da yaşayan 30 yaşındaki Kemal Barlas, elindeki valiz ve bir poşetle Yavuz Özcan Parkı’ndaki banklarda bir süre oturdu. Borçları nedeniyle bunalımda olduğu ileri sürülen genç, saat 11.00’de 45 metrelik falezler üzerinde oturmaya başladı. Falezlerde genci görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Genç bir süre sonra ayağa kalkıp, falez üzerindeki bariyerin arkasına geçti. Olay yerine gelen polis deniz polisinden de destek istedi. Genci bir süre ikna etmeye çalışan polis sonuç alamayınca psikolojik danışman çağrıldı. Danışman ve polislerin tüm çabalarına rağmen genç bulunduğu yerden hareket etmedi.

HELALLİK İÇİN ANNESİNİ İSTEDİ
Polislere 4 bin lira borcu olduğunu ve tek isteğinin annesi ile helalleşmek olduğunu söyleyen Barlas, “Aileme yaşadıkça zarar vermeye başladım. Eşim beni bırakıp gitti. Bir alışkanlığım var ondan kurtulamıyorum. İntiharın günah olduğunu biliyorum. Annem bana hakkını helal etsin atlayacağım. Annemi istiyorum” dedi.
57 yaşındaki anne Gülenay Barlas’a telefonla ulaşan polisler kısa sürede kadını falezlere getirdi. Oğlunu falezlerde gören anne Barlas, büyük panik ve korku yaşadı.

"SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"
Nihat Acar isimli bir vatandaş da Kemal Barlas’ı ikna etmek için şunları söyledi:
“Anneni mahcup etme. Yoldan geçerken duydum geldim. Allah için yapma. Sana güvenen tek insan annen yalvarıyor. O sütünün hakkı varsa geri gel. Sana söz veriyorum. Borcunu ödeyeceğim iş imkanı da sağlayacağım. Bundan sonra kardeşimsin. Ne sorunun varsa birlikte çözeceğiz. Bırakma anneni böyle. Sana ömür vermiş anneni yalnız bırakma. Sen atlarsan annen, bu yaşananları unutamaz. Annenin verdiği emeklerin karşılığı bu mu? Sana her türlü desteği vereceğim. Hayatındaki her şey düzelecek. Şu kadına bir sarıl da ne yapmak istersen yap. Annenin hakkı değil mi?"

"ANNENE KIYMA"
Anne Gülenay Barlas oğluna ellerini açarak, “Kemal ben sana güveniyorum sana. O bataktan çıkaracağım seni. Neyim varsa senin. Ben seninle birlikteyim oğlum. Gel benim için. Her şey biter. Allah büyük. Sana güveniyorum, sen bana bakacaksın daha. İlk göz ağrı oğlum. Benim sözümü dinle. Hadi gel bir tanecik oğlum. Kurban olayım, elini ayağını öpeyim oğlum yapma. Şeker hastasıyım. Beni üzme, bana kıyma, seni çok seviyorum” diye seslendi.

ANNE ELLERİNİ AÇIP YALVARDI
Son olarak anne Barlas, oğlunun bulunduğu alanın yakına çıkarak oturdu. Bir süre burada oğluna dil döken gözü yaşlı anne, annesinin ellerini açıp kendisine sarılmasını istedi. Bu esnada kemal Barlas ise gözyaşları içinde tek elinle demir bariyeri tutarak yaklaşılmamasını istedi.
Kemal Barlas annesine, “Ben battım bana güvenme. Çıkamıyorum bu bataklıktan. Ben sana layık değilim. Hakkını helal et anne sadece” diye seslendi.
Annesinin feryatlarına dayanamayan Kemal Barlas, bulunduğu yerden annesine doğru hareket ederken bayıldı. Polis ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Kemal Barlas’ın tansiyonunun düştüğü belirlendi.
Kemal Barlas, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, 1 buçuk saat boyunca herkes büyük korku yaşadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...