Freni boşalan kamyonet dehşet saçtı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Freni boşalan kamyonet dehşet saçtı, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Mardin’de freni boşaldığı iddia edilen belediyeye ait kamyon sanayi sitesine daldı. Kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Mardin'in merkez Artuklu ilçesi İstasyon Mahallesi’nde freni boşalan kamyon kaza yaptı. Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde Kızıltepe Belediyesi'ne ait 47 PE 457 plakalı mucur yüklü hafriyat aracı, frenin patlaması üzerine önündeki Kızıltepe Belediyesi'ne ait diğer yolcu otobüsüne çarpmamak için girdiği ara yolda bulunan beş aracın üzerine devrildi. Sanayi sitesindeki iş yerinde tamir ettiği aracın da devrilen aracın altında kalması üzerine oto tamircisi Şeyh Davut Savuncu (35), kaza yerinde ağır yaralandı. Savuncu, kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, ismi öğrenilemeyen Kızıltepe Belediyesi'ne ait hafriyat aracının şoförü ve yoldaki 4 kişi de yaralandı. 
Yaralılar Mardin ve Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polis de olayla ilgili soruşturma başlattı. Kazada 10 araç hasar görürken, 6 araç ise tamamen hurdaya döndü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...