Adliyedeki tuvalette silah bulundu

Düzenleyen:
Adliyedeki tuvalette silah bulundu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda erkek tuvaletinde sifon içine saklanmış poşete sarılı bir tabanca bulundu.

Alınan bilgiye göre, adliye binasının B blok zemin katında bulunan  erkek tuvaletine su arızası için gelen teknik servis görevlisi, arızanın  bulunduğu sifonun içini açtığında siyah bir poşet fark etti. Durumun adliyedeki polislere bildirilmesi üzerine yapılan incelemede,  poşette 7,65 milimetre çapında "pietro beretta" marka bir tabanca bulundu,  tabancanın içinde de 12 mermi olduğu tespit edildi. Silahı muhafaza altına alan polis ekiplerinin bilgi vermesi üzerine,  Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. 
 
TÜM TUVALETLER KONTROL EDİLDİ
Silahın içinde bulunduğu poşet üzerinde parmak izi araştırması  yapılırken, söz konusu tuvalet, gerekli incelemelerin yapılması amacıyla geçici  olarak hizmet dışı bırakıldı. Adliye binasının bütün katlarındaki tuvaletler de  güvenlik görevlilerince kontrol edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...