Liseli kız sınıfın penceresinden atladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Liseli kız sınıfın penceresinden atladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

DENİZLİ'deki bir lisede son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki D.B. adlı genç kız, okulun üçüncü katındamki sınıfın penceresinden atladı.

Ağır yaranan D.B., tedaviye alınırken, babasını sorumlu tutuğu bir intihar notu bıraktığı öğrenildi. Olay, bugün saat 09.30 sıralarında, Merkezefendi Mahallesi'ndeki bir lisede meydana geldi. Lise son sınıf öğrencisi D.B., teneffüs anında üçüncü kattaki sınıf penceresinden atladı. Yaklaşık 10 metre yükseklikten beton zemine düşen D.B. ağır yaralandı. Okul yönetiminin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı D.B.'yi ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yoğun Bakım Servisi'nde tedaviye alınan D.B.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. D.B.'nin üzerinden, intiharından babasının sorumlu tuttuğu bir not çıktığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Olaya şahit olan öğrenciler ise büyük şok yaşadı. Öğretmenler, öğrencileri teselli etmeye çalıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...