Öğretmenlerin bulunduğu araba dereye uçtu, 1 kişi öldü 5 de yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Öğretmenlerin bulunduğu araba dereye uçtu, 1 kişi öldü 5 de yaralı var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Rize’nin Pazar İlçesi’nde 60 yaşındaki Rıfat Hacıfazlıoğlu yönetimindeki otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak dereye uçtu.

Otomobilde bulunan 5 öğretmen yaralı kurtarılırken, suya kapılarak sürüklenen ve kaybolan sürücünün cesedi 3 saat süren arama ardından bulunabildi.Kaza, Hemşin-Pazar karayolu Suçatı Köyü Mevkii'nde bu sabah meydana geldi. Hemşin İlçesi'nde Kütüphane Müdürü Rıfat Hacıfazlıoğlu yönetimindeki 53 HL 244 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu otomobil kontrolden çıkarak Hemşin Deresi'ne uçtu. Otomobilde bulunan öğretmenler Meryem Saman, Şennur ve Nurcan Cihan ile Fatma ve Mehmet Ali Sümer, o anda yoldan geçen ve kazayı gören servis aracındaki polis memurlarının yardımıyla sudan çıkartıldı ve Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Rıfat Hacıfazlıoğlu ise sulara kapılarak kayboldu.

CESEDİ 3 SAAT SONRA BULUNDU
Bölgeye ulaşan AFAD ve Deniz Polisi dalgıçlarından oluşan arama kurtarma ekipleri Hemşin Deresi'nde kaybolan Rıfat Hacıfazlıoğlu için arama çalışması başlattı. Dere boyunca süren arama çalışmaları yaklaşık 3 saat sürdü. Hacıfazlıoğlu'nun cesedi, olay yerinden yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Kesikköprü Köyü Mevkii'nde bulundu. 
Kaza yerine gelen Rize İl jandarma Komutanı Albay Semih Coşkun ile Emniyet Müdürü Adem Çakıcı kazayla ilgili bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...