Siirt de kara teslim oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Siirt de kara teslim oldu

YAŞAM Haberleri  / AA

​Siirt'te dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı kırsal kesimi etkisi altına aldı. Kentte, 200 köy yolu ulaşıma kapandı.

Hava sıcaklarının düşmesinin ardından Siirt'e ilk kar düştü. Kırsal kesimini etkisi altına alan kar yağışından dolayı kentte 200'ün üzerinde köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan, Eruh Şirvan ve Pervari ilçeleri kırsalındaki köy yollarının ulaşıma açılması için çalışma başlattıklarını belirterek, Güldoğan, "Kapalı olan merkez köylerinin tümünün bugün ve yarın yapılacak çalışmalarla açılmasını planlıyoruz. Eruh ilçe köyleri ağırlıklı Pervari ve Şirvan'da kapalı köy yollarının açıklamış için çalımalar başlatıldı" dedi. Dün geceden itibaren yağan kar yağışı sabah saatlerine kadar etkisini gösterirken, sabaha karla uyanan Siirtliler, şehri kaplayan beyaz bir örtü karşısında kardan adam yaparak keyfini çıkardı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...