Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öğretmen katiline 10 yıl hapis!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Öğretmen katiline 10 yıl hapis!

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Bartın'da yol verme kavgası nedeniyle bir öğretmeni döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

22 Mayıs 2015 tarihinde Bartın Hamam Sokak’ta aracı ile giden İbrahim Kaymakçı ile arkadan yol vermesi için selektör yapan sürücü Süleyman Karadayı arasında kavga çıktı. Otomobilden inen Kaymakçı, arkasındaki aracın sürücüsü Karadayı ve yanında oturan ilkokul öğretmeni Tayfun Erol’a saldırdı. Aldığı sert darbelerle ağır yaralanan Tayfun öğretmen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilen Kaymakçı’nın dün karar duruşması yapıldı. Duruşmada Erol’un yakınları ve avukatlar hazır bulundu. Hakim karşısına çıkan Kaymakçı’ya mahkeme 10 yıl hapis cezası verdi. Tayfun öğretmenin yakınları ise karara tepki gösterdi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...