Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den Karadeniz için hayati uyarı!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Meteoroloji'den Karadeniz için hayati uyarı!

YAŞAM Haberleri  / AA

Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Murat Asar, Karadeniz Bölgesi'nde don ve buzlanmaya karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Asar, yaptığı yazılı açıklamada, yağışların iç kesimlerde yer yer karla karışık yağmur, yükseklerde ise kar şeklinde olmasının beklendiğini belirtti. Havanın hızla soğuması ve görülecek yağışlar nedeniyle tedbirli olunması gerektiğini vurgulayan Asar, şunları kaydetti: "Kuzey kesimlerinde devam eden yağışların bu gece saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemle Amasya ve Tokat çevreleri ile Sinop, Samsun, Ordu ve Kastamonu'nun yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması beklenmektedir. Don ve buzlanma ile ulaşımda aksamalar başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...