Sis, Tekirdağ'ı etkisi altına aldı

Sis, Tekirdağ'ı etkisi altına aldı

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde gece yarısı etkili olan yoğun sis sürücülere kabus yaşattı. İstanbul-Çanakkale yolunu kullanan sürücüler, trafikte ilerlemekte zorluk çekti.

İstanbul-Çanakkale arasındaki ulaşımı sağlayan D-110 Karayolunda, gece saatlerinde Süleymanpaşa, Malkara ve Keşan ilçesi civarında yoğun sis görüldü. Kazaya karışmak istemeyen sürücüler yavaşlamak zorunda kaldı. Dikkati elden bırakmayan sürücüler, yolda araçlarıyla kontrollü seyretti. 
"GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR" 
Malkara'dan Çorlu ilçesine gitmekte olan bir sürücü, "Yoğun sis var, göz gözü görmüyor. Çorlu'ya gideceğiz, ama nasıl gideceğiz, bilmem" diye konuştu. 
Yoğun sis nedeniyle zor ilerlediklerini söyleyen Selçuk Dönmez adlı bir sürücü ise, "20 kilometrelik yolu 1 saatte geldik. Yollar epeyli sıkıntılı, yola çıkanların Allah yardımcısı olsun" dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...