Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal’da yangın paniği!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kartal’da yangın paniği!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kartal’da kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılan 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Binadan yükselen alevler, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, olay, Atalar Mahallesi Alisu Sokak’ta meydana geldi. Sokakta kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılmış 5 katlı binanın çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin yükseldiği binanın çevresinde polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekiplerinin yarın saatlik çalışma sonunda söndürdüğü yangında can kaybı olmazken binada maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. Mahalle sakinleri binanın uzun süredir boş olduğunu ve içerisinde çek çekçi olarak tabir edilen hurda toplayıcıların kaldığını belirttiler.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...