HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Rusya'ya tepki olsun diye uçurumun kenarında halay çekenler bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rusya'ya tepki olsun diye uçurumun kenarında halay çekenler bulundu!
Uçurumun Kenarında Halay, Uçurumun Kenarında Halay Çeken Adamlar, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hatay’da yaşayan 4 arkadaş Rusya’ya tepki olarak sosyal medyada paylaştıkları videonun ardından ortaya çıktılar.

Hatay’da yaşayan 4 arkadaş, uçurumun kenarında tehlikeye aldırmadan halay çekerek hazırladıkları videoyu Rusya’nın Türkiye’ye karşı tutumuna tepki olsun diye sosyal medyada yayınladılar. Dörtyol ilçesinde yaşayan Sami Sarıkaya, Recai Karadağ, Hilmi Kaya, Ramazan Batur, bir araya gelerek yayınladıkları müzik eşliğinde tekrar halay çektiler. Sarıkaya, "Biz 4 kafadar olarak her yıl 4 günlüğüne ülkemizin gezilmesi, görülmesi gereken yerleri geziyoruz. Bu yıl da geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde İstanbul, Çanakkale, Pamukkale’yi ziyaret etmiştik. Yolculuğumuzun sonunda da Adana Gülek Boğazı’ndaki kale alanını ziyaret edelim dedik. Buraya çıktığımızda ziyaretçilerin bu alanda fotoğraf çektiklerini gördük biz de farklı bir şey yapmak istedik halay çekerek çiftetelli oynadık. Uzun süredir sakladığımız bu videoyu Rusya ile Türkiye ilişkileri arasında yaşanan duruma tepki olsun diye, Rusya’ya Türk insanının gözünün ne kadar pek savaştan korkmayan bir millet olduğumuzu görmeleri için yayınlama kararı aldık" diye konuştu. Karadağ ise milli mücadelenin şahlandığı şehirde yaşadıklarını belirterek, "Ruslara savaşmanın bizim için düğün dernek gibi olduğunu uçurumun kenarında dahi dans edebileceğimizi göstermek için bu videoyu yayınladık" dedi.

HALAY ANI GÖRÜNTÜLERİ VE ROPÖRTAJ İÇİN TIKLAYIN

Videoyu çeken Batur ise "Arkadaşlarımızla planımızda burada fotoğraf çekmek vardı. Fotoğraflarımızı çektikten sonra arkadaşlarıma gelin birde video çekelim dedim ve bu açıyı yakalamak biraz zor oldu ama çekimi gerçekleştirdik. Biz ilk başta videomuzun bu kadar sosyal paylaşım sitesinde ilgi göreceğini hiç düşünmemiştik. Ama oldu. Tüm Türkiye’ye armağan ediyoruz" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...