6 günlük şoför feci kazada can verdi

Düzenleyen: / Kaynak: iha
6 günlük şoför feci kazada can verdi

YAŞAM Haberleri  / iha

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen kazada 6 gün önce ehliyet alan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre kaza, Yenişehir Mahallesi Demokrasi Caddesi üzerinde meydana geldi. 41 DH 340 plakalı Furkan Kadayıf idaresindeki motosiklet, bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak o sırada yoldan dönüş yapan Mehmet Emin T. idaresindeki 41 P 2347 plakalı otobüse çarptı. Çarpmanın etkisi ile yolun karşı şeridine savrulan talihsiz motosiklet sürücüsüne o sırada oradan geçmekte olan Metin T. idaresindeki 41 RT 969 plakalı araç çarptı.
EHLİYETİNİ 6 GÜN ÖNCE ALMIŞ
Motosiklet ehliyetini 6 gün önce aldığı belirlenen 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü Furkan Kadayıf olay yerinde can verirken, kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk belirlemesine göre, 18 yaşındaki motosiklet sürücüsünün kask takmadığı için kazada başına darbe aldığı ve bu sebeple yaşamını yitirmiş olabileceği belirlendi. Kaza yerinde çevre güvenliği alan polis ekiplerinin olay yeri incelemesi yapmasının ardından talihsiz gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...