2 kişiyi yaraladı, 20 yıl hapis aldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
2 kişiyi yaraladı, 20 yıl hapis aldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Çorum’da 2 kişiyi pompalı tüfekle vurarak yaralayan 20 yaşındaki Mustafa Çolak, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Çorum'un Gülabibey Mahallesi'nde 5 Nisan 2014 tarihinde meydana gelen olayda, pompalı tüfekle 5 el ateş ederek aralarında husumet bulunan 50 Yaşındaki Necmi Ö. ve 56 yaşındaki Abidin K.'yı yaralayan Mustafa Çolak, polis tarafından gözaltına alınıp, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Hakkında 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan Çorum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Çolak, son kez hakim karşısına çıktı. Mustafa Çolak savunmasında şöyle dedi:
"Necmi Ö.'nün yüzünden çalıştığım simitçi dükkanından işten çıkartıldım. Bir süre önce evi kurşunlanmıştı. Evini kurşunlayan kişinin ben olduğumu söylemiş. Ben de tüfeği alıp iş yerine gittim. Amacım aslında camlarını kırmak ve onu korkutmaktı. Nasıl oldu anlayamadım. İşyerine ateş ettim. İlk saçmalar Abidin K.'nın ayaklarına geldi. Üç el de Necmi’ye ateş ettim onu da ayaklarından vurdum. Ben iki kişiyi öldürme niyeti ile iş yerine gitmedim. Öldürme kastım yoktu. Beraatımı istiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti sanığa 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan' 20 yıl hapis cezası verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...