Veysel Eroğlu, ocak başına geçip pirzola kızarttı
YAŞAM Haberleri / İHA
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, açılışını yaptığı restoranda ocak başına geçerek pirzola kızarttı.
Bakan Eroğlu çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği memleketi Afyonkarahisar’da et üzerine faaliyet gösterecek olan bir restorandın açılışını gerçekleştirdi. Protokol üyeleri ve davetliler ile birlikte açılış kurdelesini kestikten sonra restorandı gezen Bakan Eroğlu, firma çalışanlarının isteği üzerine ocak başına geçerek gazetecilere poz verdi. Ocak başında pirzolaları büyük bir ustalıkla ızgaraya atan ve pişiren Bakan Eroğlu, espri yapmayı da unutmayarak, firma yetkililerine dönüp “Emekli olursam beni buraya ocakçı olarak alır mısınız?” demesi kahkalara neden oldu. Bakan Eroğlu, yaklaşık 5 dakika kaldığı ocak başının ardından tesisi gezerek manda sütünden yapılan yoğurdu ve haşhaş ezmesini basın mensuplarına tanıttı.