Örgüt adına market soyan 13 kişi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Örgüt adına market soyan 13 kişi yakalandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

İstanbul'da, iki ayrı terör örgütüne yönelik 27 adrese düzenlenen eşzamanlı operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, iki ayrı terör örgütü DHKP -C ve PKK'ya yönelik operasyon yaptı. Yaklaşık 3 ay süren telefon dinlemesi ve fiziki takibin ardından bu sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basıldı. Şişli, Beyoğlu, Fatih ve Zeytinburnu ilçelerinde daha önceden belirlenen 27 adres eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. Çelik yelekli özel harekat polislerinin katıldığı operasyona polis helikopteri de destek verdi. Saat 02.30 sıralarında başlayan operasyonun sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüğü öğrenildi.
Baskın yapılan evlerde 2 adet av tüfeği, 3 adet tabanca, 1 adet bilya atar tabanca, çok sayıda mermi, 4 bin 500 paket sigara. Havai fişek ve havai fişek rampalarının ele geçirildiği öğrenildi. Yetkililer yakalanan 13 şüphelinin örgüt adına 27 adet market gaspı olayını gerçekleştirdiklerini söyledi.
Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...