Halk Nusaybin'den göç ediyor!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Halk Nusaybin'den göç ediyor!

YAŞAM Haberleri  / AA

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağı kaldırılan mahallelerde ailelerin göçü sürüyor

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağı kaldırılan mahallelerde ailelerin göçü devam ediyor. İlçenin Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir Mahallelerinde yaşayan ailelerin, terör örgütü mensuplarının açtığı hendek, kazılan barikatların temizlenmesi için uygulanan sokağa çıkma yasağının 9 Aralık'ta kaldırılmasından sonra ailelerin başlayan göçü sürüyor.
Sırtlarında ve el arabalarıyla taşıdıkları eşyalarını cadde başlarına getiren aileler, burada at arabaları ve kamyonetlere yükleyerek yaşadıkları mahalleleri terk ediyor.
Bazı vatandaşların ilçeden bazılarının ise başka mahallelere göç ettikleri öğrenildi.
İlçede, güvenlik güçlerince teröristlerce kurulan barikatların kaldırılması, açılan hendeklerin kapatılması, patlayıcı tuzaklarının etkisiz hale getirilmesi için Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde 6 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 9 Aralık'ta kaldırılmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...