Türk Yıldızları gökyüzünde klip çekti

Düzenleyen:
Türk Yıldızları gökyüzünde klip çekti

YAŞAM Haberleri

Türk Yıldızları, Ankara Devlet Opera ve Bale Sanatçısı Sırmalı'nın "Gökyüzü Olsam" isimli şarkısının klibi için havalandı.

Türk Yıldızları, Ankara Devlet Opera ve Bale Sanatçısı Oğuz Sırmalı'nın "Gökyüzü Olsam" isimli şarkısının klibi için havalandı.

Ankara Devlet Opera Bale sanatçısı olan ve "Sırmalı" ismiyle de rock müzik yapan Oğuz Sırmalı, 2002'de Türk Yıldızlarını izlerken hissettiği hayranlık, minnettarlık ve saygı nedeniyle "Gökyüzü Olsam" şarkısını yazdığını belirtti.

Daha sonra Türk Hava Kuvvetlerine başvurarak Türk Yıldızları için klip yapmak istediğini ilettiğini ifade eden Sırmalı, klibin çekimini Konya'daki 3. Ana Jet Üssü'nde tamamladıklarını ifade etti. Türk Yıldızları pilotlarının çok iyi birer müzisyen olduğuna dikkati çeken Sırmalı, pilotların klipte enstrüman çalarak performans sergilediklerini kaydetti.

Sırmalı, 9 Aralık'ta İstanbul'da düzenlenecek Türkvizyon şarkı yarışmasında "Serenad" isimli parçayla Irak Türkmenlerini temsil edeceğini sözlerine ekledi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...