HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meteoroloji uyardı! Kar geliyor

Düzenleyen: /
Meteoroloji uyardı! Kar geliyor
Hava Durumu, İl İl Tahminler, Haber

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Mardin, Şırnak, Samsun, Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçeleri yağmur, Hakkari çevreleri ve Van'ın güney ilçelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Mardin, Şırnak, Samsun, Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçeleri yağmur, Hakkari çevreleri ve Van'ın güney ilçelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı bulutlu 8
İstanbul: Parçalı bulutlu 12
İzmir: Az bulutlu 15
Adana: Az bulutlu 19
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 19
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra hafif yağmurlu 13
Trabzon: Parçalı, zamanla çok bulutlu 13
Erzurum: Parçalı bulutlu -2
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu -2/11

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...