Ölmeden önce ailesine bu notu bıraktı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Ölmeden önce ailesine bu notu bıraktı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde galvaniz üretimi yapan bir işyerinde çalışan 24 yaşındaki Ömer Demir ailesine, "Size iyi bir evlat olamadım. Ömrüm hatalarla geçti" yazılı not bıraktıktan sonra kendini kablo ile asarak intihar etti.

Köseköy Sanayi Sitesi'nde galvaniz üretimi yapan bir işyerinde çalışan Ömer Demir, kendisini kablo ile tavana asarak intihar etti. Sabah işyerine gelenler Ömer Demir'in cesediyle karşılaşarak polisi aradı. Ömer Demir'in cesedi aşağı indirilirken, ailesine bıraktığı "Size iyi bir evlat olamadım. Ömrüm hatalarla geçti. Son kez hata yapıyorum. Hakkınızı helal edin" yazılı not bulundu. Ömer Demir'in bir süre önce Zonguldak'tan Kocaeli'ne gelerek işyerinde çalışmaya başladığı, işyerinde kaldığı belirtildi. Ömer Demir'in cesedi morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...