Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çarşaflı banka soyguncusunun kimliği şoke etti

Düzenleyen:
Çarşaflı banka soyguncusunun kimliği şoke etti

YAŞAM Haberleri

Kasım ayında Gölcük'te bir banka şubesine girerek, banka çalışanlarını ve müşterileri rehin alan soyguncu 6 saatlik operasyon sonucu yaralı olarak ele geçirilmişti, bakın kim çıktı!

Kocaeli’nde geçtiğimiz kasım ayında Gölcük'te bir banka şubesine girerek, banka çalışanlarını ve müşterileri rehin alan soyguncu 6 saatlik operasyon sonucu yaralı olarak ele geçirilmişti. Çarşaflı soyguncunun Donanma Komutanlığı’nda mühimmat deposunda çalıştığı ortaya çıktı. Vatan Gazetesi'nden Tolga Atar'ın haberine göre, soygun soruşturması çok yönlü sürdürülürken, olayın örgüt bağlantılı olduğuna dair bulguya ulaşılmadığı öğrenildi.

Soruşturma kapsamında bankada rehin alınanların ifadesi tamamlandı.

Olayda 7 kurşun alan soyguncu İ.İ.’nin bir aydır yoğun bakımdan çıkamadığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Eşinden ayrı yaşayan soyguncu İ.İ’nin maddi durumunun iyi olduğu tespit edildi.

Soyguncu bankaya girip 800 bin lira para istemişti. Donanma Komutanlığı’nda mühimmat deposunda çalışan İ.İ.’nin olayda kullandığı bomba düzenekleri ve silahın kriminal raporlarının çıkması bekleniyor.

Öte yandan soyguncu İ.İ.’nin bankaya 500 metre ilerde bulunan E-130 devlet karayolu üzerinde bir araçtan inerek bankaya yürüyerek geldiği belirlendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...