Çocuğunun önünde sigara içti, sonu feci oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Çocuğunun önünde sigara içti, sonu feci oldu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, ev kadını 21 yaşındaki Türkan Keskin Doğan, eşiyle tartıştıktan sonra, iki kutu hap içerek yaşamına son verdi.

Toparlar Mahallesi'nde oturan evli ve bir çocuk annesi Türkan Keskin Doğan, iddiaya göre, çocuğunun önünde sigara içince kendisine kızan eşiyle tartıştı. Eşi sakinleşmek için evden dışarı çıkınca, Türkan Keskin Doğan, kalp ritim bozukluğu tedavisinde kullanılan iki kutu hapı içti. Bir süre sonra eve dönen eşi tarafından baygın bulunan Doğan için sağlık ekiplerinden yardım istendi. İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekipleri, Doğan'ı ambulansla Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Midesi yıkanan Türkan Keskin Doğan, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doğan'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...