Bayrampaşa’da benzin istasyonu yanında yangın çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bayrampaşa’da benzin istasyonu yanında yangın çıktı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bayrampaşa’da bir kozmetik atölyesinde meydana gelen yangında korku dolu anlar yaşandı.

Yangından son anda kurtulan işçiler gözyaşlarına boğulurken, olay yerinin hemen yanı başında bulunan benzin istasyonu yürekleri ağza getirdi. İstanbul Bayrampaşa Maltepe mahallesinde faaliyet gösteren bir kozmetik üretim atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. 100’ün üzerinde işçinin çalıştığı kozmetik üretim atölyesinde çıkan yangın hem işçilere hem de çevredeki esnaflara korku dolu anlar yaşattı. Kendilerini son anda sokağa atmayı başaran çalışanlar, gözyaşlarına boğuldu. Yangının çıktığı atölyenin hemen yanı başında bulunan benzinlikle dumanlar içinde kalırken benzinliğin alarmlarının ötmesi yürekleri ağza getirdi.

İş yerlerinin yandığını gören firma sahipleri ise sinir krizleri geçirdi. Kızına sarılarak gözyaşı döken iş yeri sahibine sağlık ekipleri müdahale ederken, yangın sırasında içeride olan iş yeri sahibinin diğer kızları da ambulansta gözyaşları döktü.

Başta Bayrampaşa olmak üzere Zeytinburnu, Fatih, Davutpaşa, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Şişli ve Beşiktaş’tan gelen çok sayıda itfaiye ekibi, dumanlar içinde kalan ve içten içe yanmaya devam eden yangına müdahale etti. Ekipler, yangını kontrol altına almasına rağmen içerideki yoğun kimyasallardan dolayı yangın henüz söndürülemedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...