Hasta yakını silahını ateşledi, doktor vuruldu!

Düzenleyen:
Hasta yakını silahını ateşledi, doktor vuruldu!

YAŞAM Haberleri

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli bir doktor, acil servise gelen bir hasta yakını tarafınan ateşlenen silah sonucunda yaralandı.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 00.00 sıralarında annesini tedavi ettirmek için hastaneye getiren S.O. isimli şahıs henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı hastanede çalışan güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı. S.O. isimli şahısla güvenlik görevlileri arasında tartışmanın büyümesi üzerine arbede yaşandı.

Arbede esnasında S.O., yanında taşıdığı silahı çıkartarak tetiğe bastı. Silahtan çıkan kurşun o sırada olay yerinde bulunan Acil Servis Doktoru H.Ç.’nin sol ayağına denk geldi. Sol ayağından hafif yaralanan H.Ç isimli doktor ilk müdahalenin ardından hastanenin Ortopedi Servisi’nde tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan doktorun durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay esnasında hastanede bulunan Mustafa Kaplan isimli şahıs,’’Sıra yüzünden bir tartışma yaşanıyor. Tartışma sırasında vatandaş silahını çıkartıyor. Güvenlikler müdahale ederken silahı ateş alıyor. Doktor yaralanıyor. Bildiğim kadarıyla böyle’’ ifadelerini kullandı.

Silah seslerini duyan hastane polisi olay yerine gelerek şüpheli S.O isimli şahsı etkisiz hale getirerek gözaltına aldığı belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...