İstanbul'da ilkokula silahlı baskın

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da ilkokula silahlı baskın

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sancaktepe'de kimliği bilinmeyen bir kişi, ilköğretim okulunu basıp öğretmeni silahla yaraladı

Sancaktepe’de bir okula silahıyla giren şahıs, T.D isimli öğretmeni öğrencileri sınıftan çıkardıktan sonra ayağından vurdu. Öğretmen, ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis, saldırıdan sonra kaçan saldırganı kısa sürede yakaladı. 
Olay Sancaktepe Sabedin Türker İlkokulu'nda bugün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, T.D isimli öğretmen öğrencilere ders verdiği sırada, R.C isimli şahıs sınıfa girdi. Öğrencileri dışarı çıkaran R.C ,ardından öğretmenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine R.C belinden çıkardığı silahla öğretmen T.D’nin ayağına ateş etti. T.D. sol ayağından yaralanırken, saldırgan hızla okuldan kaçtı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan öğretmenin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, polis R.C'yi aramaya başladı. Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganı yaptığı operasyon sonrası evinde gözaltına aldı. Öte yandan, R.C.’nin T.D’nin daha önce görev yaptığı okulda bir öğrencinin velisi olduğu ve saldırının da o okulda yaşanan bir sorun nedeniyle gerçekleştiği iddia edildi. Olayı duyan veliler ise hemen okula gelerek, çocuklarının durumunu öğrenmeye çalıştı. Bir veli çocuğunu okuldan alıp eve getirirken, başka bir veli, “Çocuklar güvende. Öğretmenler hemen onları korumaya almış. Olay bu okulla alakalı değil. Başka bir okulda yaşanan tartışma yüzünden olmuş“ dedi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...