Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Osmaniye'de feci kaza, 2 genç kız hayatını kaybetti!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Osmaniye'de feci kaza, 2 genç kız hayatını kaybetti!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Adana yolu devlet hastanesi civarında meydana geldi. Adana yönünden şehir merkezi istikametine doğru seyir halinde olan 21 yaşındaki Talip Aktaş idaresindeki 80 GC 080 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak orta refüjde bulunan beton elektrik direğine çarptı. Kazadan sonra hurdaya dönen otomobilde bulunan 20 yaşındaki Erkan İkiz ile 16 yaşındaki Tuğçe Ersan hayatını kaybetti. Kazada aynı otomobilde bulunan Burak Çapar (20), Dilara Ünaldı (21) ve otomobil sürücüsü Talip Aktaş yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Burak Çapar’ın hayati tehlikesi olduğu için Adana Ortadoğu Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...