Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantep'te fuhuş operasyonu

Düzenleyen:
Gaziantep'te fuhuş operasyonu

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te düzenlenen operasyonda Suriye uyruklu 2 kadına fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan biri Suriyeli 2 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş ve cinsel suçlara yönelik kent merkezinde çalışma başlattı.

Şahinbey ilçesi Deniz Mahallesi'nde bir stüdyo dairede fuhuş yaptıkları tespit edilen Suriye uyruklu İ.M. ve F.E.H. adlı kadınlar ile bu kadınlara fuhuş yaptırdıkları ve yer temin ettikleri tespit edilen M.G. ve Suriye uyruklu M.İ. adlı kişiler gözaltına alındı.

Yakalanan Suriye uyruklu iki kadın ifadelerinin alınmasının ardından gerekli işlemler için Göç İdaresi İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Olayla ilgili fuhuş yaptırdıkları ve yer temin ettikleri tespit edilen şüpheli M.G. ve Suriye uyruklu M.İ ise adliyedeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...