Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cips taşıyan TIR’dan kaçak sigara çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Cips taşıyan TIR’dan kaçak sigara çıktı

YAŞAM Haberleri  / iha

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde elde edilen istihbarat sonucu bir cips taşıyan bir TIR’da yapılan aramada 15 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin il merkezi ve ilçelerde sigara kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışmaları sürüyor.

Doğu illerinden Manisa’nın Turgutlu ilçesine kaçak sigara getirip satan şahıslarla ilgili olarak yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde 33 plakalı TIR ile V.Ç. ve T.K. isimli şahısların kaçak sigara getirerek satacakları yönünde bilgiler alındı. 18 Aralık günü Turgutlu ilçesinin İzmir - Ankara asfaltı üzerinde beklemeye başlayan ekipler söz konusu aracın sabah saatlerinde Ankara istikametinden Turgutlu ilçesine girmesi üzerine aracı durdurarak alınan mahkeme kararına dayanarak arama yaptı. Yapılan aramada TIR’ın zulalarına saklanmış 15 bin paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. TIR’da yakalanan V.Ç. ve T.K. da adli makamlara sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...