Patates ekerken öldürüldü

Düzenleyen:
Patates ekerken öldürüldü

YAŞAM Haberleri

Adana’da bir kişi, patates ekerken tarlada 5 bin lira borcu olduğu şahıs tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Olay, Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, çiftçilikle uğraşan Şaban Çelik (31), Şambayadı Mahallesi’nden patates ekmek için Yeşiloba Mahallesi’ndeki tarlasına traktörle patates getirdi. Çelik, tarlada sabahtan akşama kadar çalıştı. Çelik saat 16.00 sıralarında traktörle getirdiği patatesleri tarlaya attığı sırada bir süre önce 5 bin lira borç aldığı Turan D. (23) tarlaya geldi. Çelik traktör römorkundan tarlaya patates atmaya devam ederken, Turan D. bir süre bakıp elindeki pompalı tüfeği ateşledi. Şaban Çelik vurularak tarlaya düşerken, Turan D. ise kaçtı. Tarlada çalışan diğer çiftçiler tarafından otomobille hastaneye kaldırılmak istenen Çelik, yolda hayatını kaybetti. Bu arada çiftçiler olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, geniş çaplı çalışma başlattı. Turan D.’yi yakalamak için gidebileceği adreslere şok baskınlar yapıldı. Polis, Turan D.’nin Çelik’i 5 bin lira alacağını vermediği için öldürdüğünü tespit etti.

Pompalı tüfekten çıkan domdom kurşununun Çelik’in gömleğinin sol cebine koyduğu cep telefonuna geldiği ancak telefonu da kırarak kalbine isabet ettiği öğrenildi. Çelik’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...