Okmeydanı'nda 2 halk otobüsü ve 1 iş yeri ateşe verildi

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Okmeydanı'nda 2 halk otobüsü ve 1 iş yeri ateşe verildi

YAŞAM Haberleri  / iha

Okmeydanı Şark Kahvesi önünde korsan gösteri düzenleyen terör yandaşları, iki özel halk otobüsü ile bir otomobili ateşe verdi.

Hızını alamayan terör yandaşları, bir iş yerini de molotof kokteyli ile kundakladı. Olay, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde saat 17.45 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Şark Kahvesi önünde toplanan yüzleri kar maskeli kalabalık bir grup, yoldan geçen iki özel halk otobüsünü durdurdu. İlk otobüsün yolcularını indiren göstericiler, molotofkokteyli ile otobüsü ateşe verdi. Ardından diğer otobüsün de yolcularını indiren göstericiler, aracın içine girerek molotoflarla saldırdılar. Hızını alamayan göstericiler, yol üzerindeki bir iş yeri ile özel otomobile de molotoflarla saldırdı. Bu saldırılarda bir özel halk otobüsü tamamen yanarken, diğer otobüs, otomobil ve iş yerinde ağır maddi hasar oluştu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan otobüse müdahale etti. Ancak tamamen yanan otobüs hurdaya döndü.

Yolcuları kısa sürede tahliye etmeyi başaran otobüs şoförü Nihat Mut, “Kulaksız'a gidiyordum, önüme 4-5 kişi geldi. Yüzleri kapalıydı. Yolcuları indirdi ve içeriye molotof attı. Onlar inince bende hemen yangın tüpünü alarak arabayı söndürdüm. Polisi aradık, ne telefonu açan oldu ne de gelen oldu. İtfaiye gelene kadar zaten öteki otobüs tamamen yandı. Her zamanki olaylar” dedi.

Öte yandan, olay sırasında yanan araçları söndürmek için çaba sarf eden bazı vatandaşlar polise ateş püskürdü. Olay yerine geç gelindiğini iddia eden vatandaşlar, polislerin gazlı müdahalesiyle karşılaştıklarını ileri sürdü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...