Bu arabadan sağ çıktılar!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bu arabadan sağ çıktılar!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde kontrolden çıkarak elektrik direğini deviren ve hurdaya dönen otomobildeki iki kişi kazadan yara almadan kurtuldu.

Körfez Tütünçiftlik Barbaros mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, hurdaya dönen otomobildeki iki kişi yara almadan kazayı atlattı. Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Caddesi D100 Karayolu istikametine gitmekte olan Ömer T. idaresindeki 67 TU 169 plakalı otomobil, viraja geldiği sırada kontrolden çıkarak orta refüjde bulunan elektrik direğini devirdikten sonra yola savruldu. Yaklaşık 40 metre savrularak karşı şeride geçen otomobil, akaryakıt dolum tesisinin duvarına çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri çevrede önlem alırken, sürücü Ömer T. ile yanındaki arkadaşı hurdaya dönen araç içerisinden yara almadan kendi çabalarıyla çıktı. Otomobilden çıkan iki kişi, kazanın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı. Kaza yapan otomobilin parçaladığı elektrik direğinin tehlike oluşturmaması için kaza yerine gelen ekipler kopan elektrik kabloları iptal etti. Daha sonra kaza yapan otomobil çekici ile kaldırılırken, polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...