Cesedi su kuyusunda bulunmuştu...

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cesedi su kuyusunda bulunmuştu...

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'da bir kişiyi öldürdükten sonra su kuyusuna attığı iddia edilen zanlı yakalandı.

Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Salih Güler'in son olarak görüldüğü 9 Temmuz'da arkadaşı A.T. ile buluştuğunu belirledi. Polis ekipleri, bir süredir kayıp olan ve yeri teknik takiple belirlenen A.T'yi gözaltına aldı.
Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayetin, alacak verecek meselesi nedeniyle işlediği öne sürüldü. Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, aralık ayında, ormanlık alanda piknik yapan vatandaşlarca su kuyusunda ceset bulunmuştu. 50'li yaşlarda bir erkeğe ait olduğu belirlenen ceset, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilmişti.
Bir yıl içinde kaybolan kişilerin listesini inceleyen ekipler, cesedin 9 Temmuz'da Döşemealtı'da kaybolan 55 yaşındaki Salih Güler'e ait olabileceği ihtimali üzerine, Güler'in ailesini teşhis için Antalya Adli Tıp Kurumuna çağırmıştı. Kısmen çürüdüğü için aile tarafından teşhis edilemeyen cesetten DNA analizi için doku örnekleri alınmıştı. Analiz sonucu cesedin Salih Güler'e ait olduğu belirlenmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...