Otomobil istinat duvarına çarptı: 1 yaralı

Düzenleyen:
Otomobil istinat duvarına çarptı: 1 yaralı

YAŞAM Haberleri

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki istinat duvarına çarparken, bir kişi yaralandı.

Kaza öğleden sonra D-140 karayolu Şerefiye mevkiinde meydana geldi. Akyazı istikametine gitmekte olan Necati Yaman idaresindeki 34 ACY 20 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle sürücüsünün virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan istinat duvarına çarptı.

Kazada, Necati Yaman'ın eşi Mukadder Yaman hasar gören araçta sıkıştı. 112 Acil ekiplerince araçtan çıkarılan Mukadder Yaman kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Necati Kaya, İstanbul'a gittiğini belirterek, "Karanlığına kalmamak için acele ediyordum. Virajda ne olduğunu anlamadım, araç kontrolümden çıkarak dönmeye başladı, sonra da duvara çarparak durduk" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...