Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye'nin ilk yüz nakli Recep Sert kız babası oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Türkiye'nin ilk yüz nakli Recep Sert kız babası oluyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkiye’de ilk kez çene nakli ve 5. yüz nakli operasyonu ile sağlığına kavuşan Recep Sert, baba olmaya hazırlanıyor.

Recep-Esma Sert çiftinin kızları olacağı ve ona Hira Emine ismini verecekleri öğrenildi. İnegöllü Sert çifti birinci evlilik yıl dönümünü kutladı. Sert çifti doğuma bir ay kala sır gibi sakladıkları bebeklerinin cinsiyetini açıkladılar. Recep Sert Facebook hesabı duvarına “Tam bir yıl oldu, hayatımı değiştiren kadın, seninle yaşayıp seninle yaşlanmak dileğiyle. Çok daha güzel yıllara yelken açalım balım, her zamankinden daha çok seviliyorsun” yazdı. Eşi Esma Sert ise, “Amin inşallah aşkım. Hiç pişman olmadım seninle evlendiğim için. Çünkü sen benim için doğru adamsın. Rabbim utandırmasın birlikte çocuklarımızla nice yıllara canım” cevabını verdi.
Türkiye'nin ilk yüz nakli Recep Sert kız babası oluyor

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ VE İSMİ BELLİ OLDU!
Evliliklerinin birinci yılını kutlayan çiftin 8 aylık olduğu bildirilen bebekleri de yakın zaman içinde dünyaya gelecek. Çiftin bebeklerinin sır gibi sakladığı cinsiyeti de sosyal medya hesaplarında paylaşılanlara göre ortaya çıktı. Kız bebek bekledikleri öğrenilen çiftin bebeklerine Hira Emine ismini verecekleri iddia edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...