Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zeytinburnu'nda kan donduran cinayet!

Düzenleyen:
Zeytinburnu'nda kan donduran cinayet!

YAŞAM Haberleri

Çifte cinayet İstanbul Zeytinburnu'nda işlendi. Arkadaşını kıskandı, hem onu hem de sevgilisini katletti.

Afganistanlı Abbas Şoben'le Türkmenistanlı sevgilisi Gulmira Milyazeva dün evinde ölü bulundu. Şoben, 1 yıldır Afganistanlı ev arkadaşı Adil Tutanır'la yaşıyordu. Tutanır evde yoktu, ev kanlar içindeydi. Polis hemen Milyazeva'nın ev arkadaşını aramaya başladı. Kısa bir süre sonra ise bir hastaneden ihbar geldi.

KADIN EV ARKADAŞINI KISKANÇLIK YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ
Bıçakla yaralanmış halde hastaneye giden Adil Tutanır hemen polis tarafından gözaltına alındı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden Adil Tutanır, cinayeti aleti bıçağı apartman boşluğuna attığını söyledi. Çifte cinayeti ise ev arkadaşı Gulmira Milyazeva'nın sık sık sevgili değiştirmesi ve ilişkilerini gözönünde yaşaması nedeniyle işlediğini söyledi. Hayatını kaybeden genç kadın Gulmira Milyazeva'nın ise yakın çevresine 'Ev arkadaşım beni çok kıskanıyor. İlişki yaşadığım adamları çok kıskanıyor' dediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...