Efkan Ala, Mardin'de esnafı ziyaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Efkan Ala, Mardin'de esnafı ziyaret etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mardin’e gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Cuma namazını Ulu Camii’de kıldıktan sonra tarihi Mardin Çarşısı esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, bugün öğle saatlerinde geldiği Mardin’e Cuma namazının ardından Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ile birlikte tarihi Mardin Çarşısı’nı gezdi. Bakan Ala, Cuma namazı çıkışı 70 yaşındaki Gurbet Olgaç’ın “Beni Hacca gönder” talebini geri çevirmeyerek Olgaç’a Hac sözü verdi. Bakan Ala’ya teşekkür eden Olgaç, “Allah huzur versin inşallah” dedi. Ayaküstü tarihi Mardin Çarşısı esnafının sıkıntıları dinleyen Bakan Ala, Mardin’de 2000 yılında 17 bin insanın konaklandığını, 2014 ise 400 bin insanın konaklandığını hatırlattı. Ala, “Yine 2000 yılında senede 50 bin turist Mardin’e geliyordu, 2014 yılında ise bir milyon turist geldi. İnşallah yine ivmeyi kazanacağız. El birliği, işbirliği ile bunlar da geçecek” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...