Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da olaylı gece!

İstanbul'da olaylı gece!

YAŞAM Haberleri

İstanbul'un Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde terör örgütü PKK yandaşları, park halindeki 30 aracı kundakladı. Kâğıthane’de ise seyir halindeki halk otobüsüne yüzleri maskeli bir gurup tarafından molotoflu saldırı düzenlendi.

Sultangazi ilçesi Yunus Emre mahallesinde 10 araç kundaklandı. Araba sahipleri, sabah saatlerinde araçlarının kundaklandığını fark edince durumu Sultangazi ilçe emniyet müdürlüğüne bildirdi.
Sultangazi Esentepe mahallesinde 10 araç kundaklanarak kullanılamaz hale geldi. Molotof kokteyli atılarak kundaklanan araçlar vatandaşların çabalarıyla söndürüldü.
Emniyet güçleri olay yerinde delil toplayarak zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

ARAÇLARIN KUNDAKLANMASI KAMERADA
Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi Mehmet Akif Caddesinde 10 araç gece yarısı kundaklandı. Araçların yakılması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde zanlıların poşetler içerisinde getirdikleri yanıcı maddeleri araçların üzerine bırakması, yoldan geçen araç sürücüleri tarafından fark edilmemesi için araçların arasına eğilip gizlenmeleri ve daha sonra yaktıkları meşale ile araçları ateşe vermeleri görülüyor. Arabaların ateşe verilmesinin ardından haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekiplerinin gelmesi ve yanan araçlara tazyikli ve köpüklü suyla müdahale etmesi güvenlik kamerasına yansıyor. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından ateş söndürülürken araçlar kullanılamaz hale geldi.Öte yandan kundaklamalarla ilgili Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. 

SEYİR HALİNDEKİ HALK OTOBÜSÜNE MOLOTOFLU SALDIRI
Kâğıthane’de, seyir halindeki halk otobüsüne yüzleri maskeli bir gurup tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. Otobüs içerisindeki yolcular son anda kurtulurken çevredeki vatandaşlar yangın tüpleriyle müdahale ederek alevlerin büyümesine engel oldu.
Kâğıthane, Çağlayan mahallesi Park Caddesinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 23.00 sıralarında içerisinde yolcu bulunan bir halk otobüsü yüzleri maskeli bir gurup tarafından durdurularak molotoflu saldırıya uğradı. Otobüs içerisindeki yolcular kapılardan kendilerini atarak yanmaktan son anda kurtuldu. Çevredeki vatandaşlar atılan molotof yüzünden yanmaya başlayan otobüse yangın tüpleriyle müdahale ederek alevlerin büyümesine engel oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısmı olarak yanmakta olan otobüse müdahale ederek soğutma çalışması yaptı. Şans eseri olayda yaralanan olmazken halk otobüsünde maddi hasar oluştu.
Otobüs içerisinde bulunan yolcuların kaçarak canlarını kurtardığını ifade eden bir görgü şahidi, ’Otobüse molotof atıldı. Otobüsün önüne geçip cama molotof attılar. Bizde otobüsün arkasındaydık. Yaralanan olmadı. Yolcular kaçışarak uzaklaştı’ ifadelerini kullandı.
Polis, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...