Aksaray'daki seri katil tutuklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aksaray'daki seri katil tutuklandı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aksaray’da, birer gün arayla boğazı ve cinsel organları kesilerek öldürülen iki kişinin cinayet zanlısı gece çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aksaray'da, 24 Aralık tarihinde Kadir Ç. (26) Laleli mahallesinde bir tarlada boğazı ve cinsel organı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. 25 Aralık tarihinde de Tuzlusu mevkisinde İmdat Tayfur D. (21) boğazı ve cinsel organı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Olayın ardından cinayet zanlısı Savaş Demirtaş (26) yapılan operasyonla yakalanırken, emniyetteki sorgusunun ardından dün gece 23.00’de Aksaray Adliyesine sevk edildi. Demirtaş, 3,5 saat devam eden mahkemenin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Aksaray'daki seri katil tutuklandı!
Yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilen evli 2 çocuk babası Savaş D. ilk etapta 'namus meselesi’ nedeniyle cinayetleri işlediği yönünde polise ifade verdi.
 
3 KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRECEKTİM
Savaş D.'nin emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Çekiç ve Doğan’ın, eşiyle ilişkisi olduğu dedikodusu yüzünden öldürdüğünü belirten Savaş D.'nin aralarında eşinin de bulunduğu 3 kişiyi daha öldürdükten sonra teslim olacağını söylediği öğrenildi. Savaş D. yapılan sorgulamasının ardından gece geç saatlerde adliyeye sevk edildi. 
Aksaray'daki seri katil tutuklandı!
Aksaray'daki seri katil tutuklandı!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...