Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üsküdar'da zombiler kampüsü bastı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Üsküdar'da zombiler kampüsü bastı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bir anda karşılarına çıktı öğrenciler korkuyla birbirlerine sarılıp, çığlık attı.

Üsküdar Belediyesi çalışanları ve konservatuvar öğrencilerinin, Kandilli Güzel Sanatlar Fakültesi’ndeki arkadaşlarına yaptıkları şaka güvenlik kameralarına yansıdı. Konferans salonunda sınava giren öğrenciler, ansızın karanlıkta kalınca neye uğradıklarını şaşırdı. Hemen ardından sınıfa giren zombiler karşısında öğrencilerin korkusu ve paniği saniye saniye kameralara yansıdı. Zombileri karşılarında gören öğrenciler, yaşadıkları korkuyla çığlık attı. Bir kız öğrencinin yerinden kalkıp arkadaşına doğru koşması da güvenlik kameralarınca kaydedildi. 
Zombi ekibinin dans etmeye başlamasıyla birlikte korku yerini eğlenceye bıraktı. Sınıftaki öğrenciler, makyajla zombiye dönüştürülen Üsküdar Belediyesi çalışanları ve konservatuvar öğrencileriyle birlikte “Katibim” şarkısı eşliğinde dans etmeye başladı. 
"GENÇLER ISTEDI, BIZ DE YAPTIK“ 
Sosyal medyada büyük ilgi uyandıran “Üsküdar Vapurunda Katibim” videosunun ardından benzer çalışmalar için yoğun talep aldıklarını belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Genç arkadaşlarımız bizden uluslararası ölçekte bir çalışma bekledi. Gençler istedi, biz de yaptık. Bu vesileyle dünyanın dört bir yanına sesimizi ulaştırarak, mutlu yıllar dilemek istedik. Ortaya keyifli bir çalışma çıktığına inanıyorum” dedi. 
Üsküdar’ın ABD, Japonya ve Avustralya gibi farklı coğrafyalarda kardeş şehirleri bulunuyor. Katibim türküsü ile evrensel bir dostluk mesajı vermeyi hedeflediklerini belirten Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi’nin gençlere fayda sağlayacak benzer projelerle 2016 yılında da çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...