Şefine şikayet edildiğini öğrenen temizlikçi cadde ortasında bunu yaptı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Şefine şikayet edildiğini öğrenen temizlikçi cadde ortasında bunu yaptı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa’nın İnegöl İlçesi'nde, Belediye’nin taşeron şirketinde temizlik işçisi olarak çalışan 35 yaşındaki Saim F., kendisini şefine şikayet eden arkadaşına kızarak üzerinden çıkardığı giysilerini cadde ortasında yaktı.

İnegöl Belediyesi’nin taşeron şirketinde 1.5 ay önce çalışmaya başlayan Saim F., Atatürk Bulvarı üzerinde iş arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı sırada dinlenmek için kaldırıma oturdu. Saim F.'nin oturduğunu gören iş arkadaşı durumu şefine söyledi. Bunu öğrenen Saim F., işten çıkarılacağı endişesine kapılınca sinir krizi geçirdi. Elbiselerini çıkartan Saim F., çakmakla ateşe verdi. Cadde ortasında oturarak giysilerini ateşe veren Saim F.’yi polis ve çevredekiler güçlükle sakinleştirdi. Yanan elbiseler ise su dökülerek söndürüldü. Sami F. daha sonra arkadaşları tarafından verilen montu giyerek olay yerinden ayrıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...