Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivas'ta toprak altında kalan işçilerin cesedine ulaşıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sivas'ta toprak altında kalan işçilerin cesedine ulaşıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde sulama hattı çalışması sırasında meydana gelen göçük sonucu toprak altında kalan 3 işçi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.00 sıralarında Yıldızeli ilçesine bağlı Menteşe Köyü yakınlarında yapımı devam eden Nevruz Barajı sulama hattı çalışmasında meydana geldi. Müteahhit firmanın iş makinesiyle açılan kanalda çalışanların su tahliye borularını döşediği sırada toprak kayması oldu. Yaklaşık 5 metrelik hat içerisinde çalışmakta olan Kalender Ballı (40), kardeşi Muhterem Ballı (38) ve Murat Kıratlı (41), kayan toprak yığının ile boru arasında sıkıştı. Arkadaşları işçileri kurtarmak için çalışma başlattı. 

İŞÇİLERİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI 
Yardım talep edilmesi üzerine olay yerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ile itfaiye, ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler toprak altında kalan 2'si kardeş 3 işçinin kurtarılması için çalışma başlattı. 1 saat süren yoğun çalışmaların ardından 3 işçinin de cansız bedenine ulaşıldı. İşçilerin kanala bu sezon için son boruyu döşeme çalışması yaptığı, bu çalışmanın bitmesiyle kış nedeni ile çalışmalara son verileceği öğrenildi. 
Ölen Kalender ve Muhterem Ballı kardeşlerin Osmaniye, Murat Kıratlı'nın ise Ordu nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...