Tokat'ta evlerinin önünde oynayan 2 çocuk kayboldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tokat'ta evlerinin önünde oynayan 2 çocuk kayboldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kuzenler 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol evlerinin önünde oynarken kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Çermik Mahallesi'nde Ömer-Adile Erol çiftinin 8 yaşındaki oğlu Bayram Erol ile İbrahim-Nafize Taşçı çiftinin 5 yaşındaki oğlu Dursun Kaan öğle saatlerinde evlerinin önünde oynarken bir süre sonra aileleri onlardan haber alamadı. Kelkit Çayı'na yaklaşık 300 metre uzakta bulunan mahalle yakınlarında çocuklarını bulamayan ailelerin ihbarı üzerine belediye hoparlöründen anons yapıldı. Mahalle halkı ve çocukların yakınlarının katıldığı arama çalışmalarından sonuç alınamaması üzerine polis ve jandarma devreye girdi. Tokat İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri Reşadiye ilçesine gelerek arama çalışmalarına katıldı. Reşadiye halkının da destek verdiği arama çalışmalarında Kelkit Çayı, Kent Ormanı, Top Tepesi, Kaplıca çevresinde arama-tarama çalışması yapıldı. Gece geç saatlere kadar devam eden arama çalışmalarına sabahın ilk ışıkları ile birlikte başlamak üzere ara verildi. 
İlçe Emniyet Amirliği'nde oluşturulan kriz masasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem, saat 14.30 sularına emniyete kayıp ihbarı geldiğini ve arama çalışmalarını başlatıldığını kaydetti. Başta Emniyet, Jandarma ve AFAD ekipleri olmak üzere vatandaşlarında arama çalışmalarına destek verdiğini ifade eden Erdem, “Kamera kayıtlarından tespit ettiğimiz noktalarda çalışmalara ağırlık verdik. Birkaç görgü tanığı da var. Görgü tanıklarının ifadelerinde de yola çıkarak arama çalışması yapılıyor” diye konuştu. 
Reşadiyeli vatandaşlar ise çocukların bulunması için ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...