Kütahya'daki katliamda sıcak gelişme!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kütahya'daki katliamda sıcak gelişme!

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Gürpınar köyünde 4 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın ardından 1 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre, Akkaya ve İlhan aileleri akşam saatlerinde otomobilleriyle birbirlerine çarparak maddi hasarlı kaza yaptı. Kazanın ardından çıkan kavgada her iki tarafın tüfek ve tabancalarla birbirlerine ateş ettiği belirtildi. 
Jandarma ekipleri, köyde içerisinde su bulunmayan kanalda olaya karışanlar tarafından atılmış 1 adet kısa namlulu av tüfeği ile 1 adet tabanca buldu. Jandarma, olayın meydana geldiği yerin etrafına da güvenlik şeridi çekti, boş mermi kovanları ile fişekleri topladı. Olaya karışan A.O.İ. adlı kişi gözaltına alındı. 
Ölen E.İ., K.İ., M.A. ile A.A.'nın cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'deki yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...