Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Piyasa değeri 1 milyon TL!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Piyasa değeri 1 milyon TL!

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul’da yakalanan araçta piyasa değeri 1 milyon TL olan 283 kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, olay anı ise polis kameraları tarafından kaydedildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mardin’den İstanbul’a bir otomobile zulalanmış şekilde kaçak telefon getirileceği bilgisini alması üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri kaçak telefonların zulalandığı aracı Mardin’den itibaren takibe aldı.Takip sonucu Pazartesi günü Beyoğlu’nda araç durdurarak, araçta bulunan Ahmet A. gözaltına alındı. Kaçakçılık yapıldığı gerekçesiyle el konulan araç mahkeme kararıyla kısmen sökülmeye başlandı. Aracın arka tampon iç kısmı ve ön farların alt kısımlarında yapılan aramalarda zulalar halinde iki markaya ait 283 adet cep telefonu ele geçirildi. Ele geçirilen cep telefonlarının piyasa değerinin 1 milyon TL olduğu belirtildi. Aracın sökülmesi ve telefon zulalarının bulunması polis kameraları tarafından kaydedildi.
Piyasa değeri 1 milyon TL!

Gözaltına alınan Ahmet A.’nın emniyette verdiği ifadede bazı Doğubank ve Tahtakale esnafının kendisine kaçak telefonları alması para verdiğini iddia etti. Polis ekipleri, verilen ifade doğrultusunda Doğubank ve Tahtakale esnafından kaçak telefonlarla ilgisi olan kişileri tespit etmek için çalışmalara başladı. Ele geçirilen markaların avukatları da emniyete gelerek konuyla ilgili bilgi aldı.
Piyasa değeri 1 milyon TL!

Ele geçirilen telefonlar Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sergilenerek basın mensuplarına gösterildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...