Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Araç kundaklarken kendisini ve sevgilisini yaktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Araç kundaklarken kendisini ve sevgilisini yaktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul’da iddiaya göre kız arkadaşının çalıştığı iş yerini yaktıktan sonra iş yeri sahibinin aracını da yakmaya çalışan bir kişi, benzinin sıçraması sonucu kendisini ve kız arkadaşını yaktı.

Olay, 2 gün önce gece saatlerinde Esenler’de meydana geldi. İddiaya göre E. K. (23), kız arkadaşı S. D.’nin çalıştığı çiğ köfteci dükkanında patronuyla sorun yaşadığı gerekçesiyle iş yerini ateşe verdi. İş yerinin ardından iş yeri sahibinin aracını da yakmak isteyen çiftin üzerine benzin sıçrayınca E. K. ve S. D.’nin vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu. İş yeri ve aracın yandığını gören mahalle sakinleri yangını kısa sürede söndürürken, vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan çift için sağlık ekipleri çağrıldı. Çift, olay yerine gelen ambulansla Bağcılar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavilerinin ardından Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen E.K ve S.D’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...