Sakarya'da 40 mahallenin yolu ulaşıma kapalı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Sakarya'da 40 mahallenin yolu ulaşıma kapalı

YAŞAM Haberleri  / DHA

SAKARYA'da kar yağışı etkili olurken, 40 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, Mahalle yollarının ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Sakarya'da dün akşam saatlerinden itibaren kar yağışı etkili olurken, Adapazarı kent merkezinde kar kalınlığı 10 santime ulaştı. Yoğun kar yağışı nedeniyle Sakarya il genelinde ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi. Sakarya'nın Geyve, Akyazı, Pamukova, Kocaali ve Karasu ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 50- 60 santime ulaşırken, yüksek kesimlerde kalan 40 mahallenin yolu ulaşıma kapandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kardan kapalı mahalle yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.Sakarya'nın Osmanlı'dan kalan mimarisi ile ünlü Taraklı İlçesi'nde tarihi binalar karla kaplanınca kartpostallık güzellikler ortaya çıktı. Taraklı ilçe merkezinde kar kalınlığı 10 santime ulaşırken, beyaza bürünen tarihi ilçe güzelliği ile dikkat çekti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...