Kar en çok lastikçilere yaradı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kar en çok lastikçilere yaradı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul’da dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı lastikçilerin yüzünü güldürdü. Sabah sokakta kar gören araç sahipleri soluğu lastikçide aldı.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı sürücülere zaman zaman zor anlar yaşattı. İstanbul'u beyaza bürüyen kar yağışına en çok sevinen ise lastikçiler oldu. Kış lastiği taktırmak için Yenibosna'daki lastikçiye gelen sürücüler uzun kuyruk oluştururken, işini son güne bırakanlar ise yaşanan yoğunluk nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kaldı. Lastik ustası Mehmet Emin, “Memleketimiz için güzel bir kar yağışı ama sürücülerin bu lastikleri son zamana bırakmaları iyi olmuyor. İnsanlar burada sıra bekliyor. Onun için 15 gün önce yaparlarsa ne esnaf sıkışır nede insanlar sıra bekler. Bunun için bir an önce yaptırmaları daha hayırlı olur” şeklinde konuştu. 
Araç lastiklerini değiştirmek için tamirciye gelen Mehmet Gündoğdu, “Bugün kar yağışından dolayı biraz sıra var.Haliyle son güne bırakıyoruz. Ama yinede hızlı bir şekilde işlemleri yapıyorlar. Yaklaşık 25 dakikalık bir bekleyişimiz oldu. Biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor. Öncesinden hazırlığımızı yapmamız gerekiyor. Lastiğimizi değiştirip kazasız belasız yolumuza devam edeceğiz inşallah” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...