Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaçak Suriyeli gelin takılarıyla yakalandı!

Düzenleyen:
Kaçak Suriyeli gelin takılarıyla yakalandı!

YAŞAM Haberleri

Erzurumlu 39 yaşındaki Ü.Ç.’nin Hatay’da tanışarak 10 bin lira başlık parası verdiği Suriyeli Duha İsmail adlı kadın ile evlendi...

Bekâr olduğunu söyleyen Suriyeli geline 5 altın bilezik, tek taş yüzük ile bir çift altın küpe alan Ü.Ç., kuma olarak getirdiği Duha İsmail’e 27 Aralık günü dinî nikâh kıydırdı. Evli olduğunu saklayan Duha İsmail, ilk fırsatta Suriyeli eşi Musat Paçhalep’i cep telefonu ile arayarak adresini bildirdi ve gelip kendisini almasını istedi. Nikâhtan bir gün sonra takıları toplayan Duha İsmail, Suriyeli kocası Paçhalep’in otomobiline binerek kaçtı. Dolandırıldığını anlayan Ü.Ç., jandarmaya ihbarda bulundu. Yapılan çalışma sonucunda Suriyeli dolandırıcı karı koca şehir çıkışında ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan karı koca serbest bırakıldı. Ü.Ç. ise, “Bu bana iyi bir ders olsun” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...